Vi som arbetar med projektet:

Dafvid Hermansson

Dafvid Hermansson

Ordförande och Processledare

Museichef, lektor. Samordnar forskarnätverk, information, utställningar och är processledare för teamet.
T: 070-512 08 30
M: info@kiviksmuseum.se
Intervju med Dafvid Hermansson

Thomas Johnsson

Thomas Johnsson

Ledamot, koordinator och fotograf

Erfarenheter från internationellt ledarskap inom IKEA och E.ON. Thomas drivs av hållbara kommersiella lösningar och vill lyfta fram och sprida goda exempel och insatser. Thomas samordnar Hanöbuktens kustråd och företagspool.
T: 070-215 64 58
M: ltjohnsson@icloud.com

Annelie Worgard

Annelie Worgard

Sekreterare, kommunikatör och fotograf

Driver Annelie Worgard Fotografi. Har en bakgrund i IT branschen som senior specialist med lång erfarenhet av komplex problemanalys i internationella driftskritiska miljöer. Har jobbat med Lokalkorrespondenterna - Kristianstadsbladet och levererat både bild och ord. Drivs av drömmen om där allas gemensamma arbete leder till ett Östersjön som vimlar av liv.
T: 070-767 16 08
M: annelie.worgard@outlook.com

Magnus Daneling

Magnus Daneling

Webbansvarig för webbsidan

Examinerad Webbutvecklare från Vitaby som driver webbyrån - MD Produktion. Sköter om webbsidan och ser till att allt fungerar och visas på rätt sätt, samt uppdaterar innehåll vid valda tillfällen.
T: 070-664 15 26
M: magnus@samverkanhanobukten.org

Christoffer Bonthron

Christoffer Bonthron

Ledamot, projektledare

Projektledare med fokus på vatten – vattenvårdsåtgärder, klimatåtgärder och jordbruksbevattning.
Christoffer driver Tullstorpsåprojektet i Trelleborg som är ett pilotprojekt kring alternativt upplägg för att driva vattenvårdsarbete i ett helt avrinningsområde. Han drivs av att få åtgärder på plats och har en passion för djur och natur.
T: 070-868 40 19
M: bonthronchristoffer@gmail.com

Agne Andersson

Agne Andersson

Suppleant

Agne arbetar som kommunekolog i Osby kommun, samt är ordförande i Skräbeåns vattenråd. Han var/är en av de drivande bakom projektet Rädda Immeln. Många kurser i biologi och kemi har det blivit och sen ekologi på Glimåkra folkhögskola.
Han har gått på lärarhögskolan i Linköping, lett studiecirklar och varit ordförande i Östra Göinges Naturskyddsföreningen. Sen fick Osby kommun upp ögonen för honom och han blev anställd som kommunekolog.
T: NA
M: agne.andersson@osby.se
Intervju med Agne Andersson

Olof Jolom

Olof Jolom

Kassör

Deltagit i SfH lite vid sidan av med stort intresse för miljö, vatten och symbioser. Kassör och tillsammans med Thomas fokus på vår företagspool, tillsammans med Annelie det digitala. Egenföretagare med stort nätverk.
T: 0708-849135
M: olof@jolom.se