Vi som arbetar med projektet:

Jennie Larsson

Jennie Larsson

Projektledare

Jurist och miljöstrateg som idag arbetar som forskare på WMU, World Maritime University. Började sitt arbete för en hälsosammare Hanöbuktsregion redan år 2010 tack vare fiskaren Ola Johnsson.
T: 070 656 08 02

Thomas Johnsson

Thomas Johnsson

Koordinator

Erfarenheter från internationellt ledarskap inom Ikea. Hållbara kommersiella samarbeten och lösningar driver Thomas. Nu samordnar han uppbyggnaden av kustråden i Hanöbukten.
T: 0702-15 64 58

Dafvid Hermansson

Dafvid Hermansson

Projektansvarig

Museichef. Samordnar Kiviks Museums utställningar och information till allmänheten med museets projektägarroll för koordinator och kommunikatör.
T: 070-512 08 30

Roland Wirstedt

Roland Wirstedt

Kommunikatör

Mångårig journalist som arbetat både som reporter och redaktör. Nu hjälper han Samverkan för Hanöbukten med hemsidan, nyhetsbrevet och Facebook.
T: 073-600 40 50

Emily Corcoran

Emily Corcoran

Bidragsansvarig

Erfarenhet av internationell havsmiljöpolitik och förvaltning. Har tidigare arbetat på sekretariatet för Ospar kommissionen när det gäller det marina miljöskyddet i nordöstra Atlanten och andra mellanstatliga organisationer. Nu kommer Emily framför att jobba åt SfH med att hålla i den gemensamma bidragsansökan för Kanada - Sverige.

Mikaela Kallashi

Mikaela Kallashi

Projektassistent

Student på WMU som studerar världspolitik inom området internationella relationer.
När det gäller Samverkan för Hanöbukten ska Mikaela arbeta med att öka kännedomen om projektet genom att framför allt engagera ungdoms- och studentnätverk.